CLIPS VOOR DEKBEDOVERTREK

Socklips zijn ontworpen om iedereens was nachtmerrie te beëindigen.

Alles wat u hoeft te doen is een paar clips aan de rand van een open dekbedovertrek te bevestigen, wassen, drogen en klaar! Wanneer de wasmachine/drogen klaar is, bent u ook meteen klaar! Niet langer hoeft u tijd te besteden aan het verwijderen van kleding in het dekbedovertrek en ze opnieuw te moeten wassen (als ze in het dekbedovertrek zouden zitten worden ze mogelijk niet goed gewassen). Het bespaard TIJD & GELD!

Socklips houden uw dekbedovertrek gesloten tijdens het wassen en drogen, waardoor wordt voorkomen dat kleding in het dekbedovertrek gaan tijdens het wassen en drogen. Op deze manier wordt uw was fatsoenlijk gedaan (omdat ze niet in het dekbedovertrek terecht komen) en wordt uw machine beschermd (omdat als uw dekbedovertrek vol zou zitten met kleding het erg zwaar wordt en de machine mogelijk uit balans raakt en beschadigd kan worden).

De clips zullen geen schade aanbrengen aan uw dekbedovertrek. De clips zijn klein, makkelijk te gebruiken en het belangrijkste, ze werken met alle soorten dekbedovertrekken.

Elk pakket Socklips komt met 7 clips in de kleur gekozen in onze webwinkel.