FAQ

Nee, na uitvoerig testen hebben we dit niet meegemaakt. Ook hebben we nooit een klacht hierover ontvangen.

We kunnen de transportduur niet garanderen. Het zal afhangen van uw postcode en land. Echter wij kunnen u wel beloven, dat zodra de betaling ontvangen is, wij uw bestelling dezelfde / uiterlijk de volgende werkdag zullen versturen.

Nee, de clips hebben ronde vormen en zijn heel vaak getest. We hebben geen ervaring met schade aan de wasmachine of droger na het gebruik van de Socklips.

Ja, echter accepteren wij bij bestellingen via e-mail alleen betaling via PayPal of bank overboeking. Onze IBAN is: NL95INGB 067 3695 999  BIC: INGBNL2A   Als u op andere wijze wenst te betalen kunt u dit doen in de online shop. Ook kunnen wij u een betaalverzoek toesturen.

Nee, de Socklips zullen nooit kleur afgeven.

U kunt Socklips kopen via onze online shop.

U kunt ook onze lijst met winkels bekijken waar u socklips kunt kopen.

Volg onze facebook en instagram pagina voor updates.

Nee, de Socklips zijn van hoge kwaliteit plastic gemaakt, dit kan niet roesten.

Nee, de Socklips zijn gemaakt van een speciaal soort kunstof welke tegen hoge temperaturen kan.

Ja, de Socklips zijn speciaal ontworpen zodat ze voor alle sokken geschikt zijn. Ze zijn echt niet ontworpen om meerdere paren sokken bij elkaar te houden. Wij bevelen u niet aan de Socklips te gebruiken om meerdere paren sokken tegelijk bij elkaar te houden. 1 clip = 1 paar sokken.

Ja, net zoals alle harde, niet textile materialen in uw droger, zullen de Socklips ook geluid kunnen maken als ze in uw droger bewegen. Echter, ze zullen uw wasmachine/droger niet beschadigen.

Onze Socklips zijn speciaal ontworpen voor intensief gebruik en zullen hierdoor niet breken.  U dient ze wel goed te openen bij het lipje en niet opentrekken aan de voorzijde.

Socklips was in eerste instantie ontworpen voor sokken. Echter, bij het introduceren van de clips kwam een ander vaak voorkomend probleem ter sprake dat kan worden opgelost: dekbedovertrekken!

Klik de clips aan het onderste gedeelte van de hoes (aan het open gedeelte) om ervoor te zorgen dat beide kanten samen vast zitten. Was, droog en klaar! Eenmaal geprobeerd wilt u niet meer anders 🙂

Wij bevelen één verpakking (7 clips) per dekbedovertrek aan.