OVER ONS

Wanneer je iets heel speciaals wilt maken, ook al lijkt het nog zo simpel, iets moois en goeds kost altijd veel tijd, geduld  en research.  Bij Socklips was het niet anders. De bedenker van Socklips, Janine Delfsma, heeft 25 jaar ervaring in de maakindustrie, wat haar heeft geholpen het best mogelijke ontwerp te creëren.

Ze is echter ook moeder van 3 en huisvrouw. Dit betekent bergen met was en oneindig veel uren sorteren van sokken. Deze ergernis van sorteren/ het niet matchen / opvreten van sokken door de wasmachine stond haar dusdanig tegen dat ze een oplossing bedacht. Het moest simpel en handig.

Socklips is de oplossing voor ieders sok nachtmerrie… Ook lost het een tweede vaak voorkomend probleem op.

Socklips houdt uw dekbedovertrek gesloten tijdens het wassen en drogen en vermijdt hierdoor dat de kleding in de hoes gaat zitten tijdens het was- en droogproces. Op deze manier wordt al het wasgoed goed schoon (omdat de kleding niet vast komen te zitten in de hoes) en is uw machine beschermd (wanneer de hoes vol zit met kleding wordt deze zwaar wat de wasmachine kan beschadigen d.m.v. onbalans).

Om te komen waar we vandaag zijn, is Socklips ontelbare keren getest in zowel lage als hoge temperaturen. De clips zijn gemaakt van een speciaal soort plastic dat de sokken bij elkaar houdt gedurende het gehele proces. Klik ze vast aan het vieze paar sokken (of aan het dekbedovertrek), was ze, droog ze (ook wasdroger proof), en houdt ze aan de sokken totdat u ze weer aan doet.

Socklips is gemaakt om een probleem op te lossen en dat doet het ook. Niet langer hoeven de sokken gesorteerd te worden of ontbreekt er weer één en geen hoezen meer vol met kleding. Het bespaart geld en tijd!

De clips zullen geen schade veroorzaken aan uw sokken/dekbedovertrek. De clips zijn klein, gemakkelijk te gebruiken en het meest belangrijke, ze werken voor elk soort sok en dekbedovertrek.

Het hele gezin kan Socklips gebruiken, gewoon ieder een eigen kleur kiezen en u zult altijd weten welke sokken van u zijn! Elke verpakking komt met 7 clips in de kleur die u kunt kiezen via onze shop pagina, 1 paar sokken per dag = 1 clip 🙂

Voor dekbedovertrekken bevelen wij één verpakking per overtrek aan.